Vi har fuldt åbent da vi er en del af sundhedsvæsnet


Fysioterapeuterne Bryggergården har åbent!

Åbningen er naturligvis indenfor retningslinjerne udstukket af sundhedsstyrelsen for stadig at begrænse smittespredning af Corona virussen hvilket betyder:

  • Det er suværent fysioterapeuten der i første omgang visiterer dig gennem telefonen og vurderer om du kan få behandling hos os indenfor de givne retningslinjer fra sundhedsstyrelsen.
  • Du kommer til at skulle enten vaske hænder eller afspritte hænder inden du kommer ind til din fysioterapeut, som naturligvis også har opprioriteret hygiejnen så du kan være helt tryg før, under og efter behandlingen
  • Din fysioterapeut vil muligvis behandle dig iført værnemidler og kan afvise at behandle dig ifølge følgende ordlyd i retningslinjen: Borgere med COVID-19 eller mistanke om COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed, som hos nogle kan være ledsaget af symptomer fra næsen) skal fortsat ikke ses i praksissektoren, og må derfor IKKE møde op i klinikken.
  • Der vil være et begrænset antal pladser i venteværelset placeret med påkrævet afstand imellem og du vil blive visiteret til din fysioterapeuts behandligsrum hvis det skønnes nødvendigt af sekretæren.
  • Kom kun alene til din tid og kom ikke for tidligt. Vi skal begrænse antallet af personer på den plads vi har til rådighed.


Nu kan ovenstående ordlyd virke stringent, men det er naturligvis for din sikkerhed som patient hos os og sikkerheden for vores fysioterapeuter, når det så er sagt, glæder vi os naturligvis SÅ meget til at byde dig velkommen i klinikken som ny patient eller som kendt patient af klinikken.

Ring 66139600 vores sekretær sidder klar til at tale med dig.

Book online på bryggergaardenfys.dk

Mail til bryggergaarden.fys@gmail.com

så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vel mødt!

Kærlig hilsen

Fysioterapeuterne Bryggergaarden

Fysioterapeut tilbyder genoptræning med dig i centrum

​Fysioterapeuterne Bryggergården er den lokale fysioterapeut i Odense, og vi tilbyder forskellige former for behandling såsom genoptræning med videre. Vi er et team af syv erfarne fysioterapeuter i Odense, som arbejder tæt sammen, og vi har altid patienten og klienten i centrum.

Færre smerter med fysioterapi hos erfaren fysioterapeut

​Dine gener, skader og problemer er i fokus hos os, når du får brug for en fysioterapeut. Forløbet bliver tilrettelagt i forhold til, hvilke smerter og gener du har. Herefter bruger vi vores viden om fysioterapi og genoptræning til at tilrettelægge det helt rigtige forløb for dig.

Vi kan tilbyde fysioterapi og genoptræning såsom:​

​De færreste mennesker går gennem livet uden smerter. Måske har du haft en ulykke, der gør, at du har brug for fysioterapi til genoptræning. Måske har du et stillesiddende arbejde, hvor flere års forkert siddestilling har ført til nakke-, ryg- og skulderproblemer. Eller måske er du nybagt mor. Her kan en fysioterapeut hjælpe dig med øvelser og en nøje tilrettelagt plan, så du hurtigt bliver klar igen.

Vi lægger vægt på samarbejde og individuelle forløb

​​Vi har en stor ekspertise inden for fysioterapi, men et succesfuldt forløb inden for fysioterapi afhænger af et godt samarbejde. Derfor lægger vi stor vægt på, at du laver en individuel plan med din fysioterapeut. Alle mennesker er forskellige.

Hvad koster fysioterapeut? Kontakt os gerne for at høre om priser, eller hvis du har spørgsmål. Ring på telefon 66 13 96 00 eller send en e-mail til bryggergaarden.fys@mail.dk

Fysioterapi

Hos Fysioterapeuterne Bryggergården er det vores mission at sætte DIG i centrum 

træning

Hos Fysioterapeuterne Bryggergården har vi en hel etage indrettet til træning

​massage

Hos Fysioterapeuterne Bryggergården i Odense tilbyder vi massage i vores behandlinger

akupunktur

Vi bruger akupunkturen i kombination med vore andre behandlingsmetoder

Det siger vores kunder​

"Personlig behandling"

Der er altid en god stemming og god behandling af dem alle og de er dygtige til deres personlig behandling .👌👌👌👌👌.

Kate Christiansen

"Meget god oplevelse"

Behageligt sted at blive behandlet og søde dygtige fysioterapeuter. Har brugt det sted flere gange.

Lotte Hansen

"Imødekommende"

I alle de 26 år jeg - i lange perioder - har fået hjælp, har jeg mødt bemærkelsesværdig imødekommende service og personlig behandling

Tina Bernstrøm Pedersen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Forespørgsel på tidsbestilling

Bestil tid til fysioterapi her. Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. 

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tidsbestilling hos Bryggergården

Hos Bryggergården vil vi altid give dig den bedste behandling - dette gør vi vha. en grundig opstartssamtale, på denne måde kan vi skræddersye den bedste behandling til netop dig.  

Bestil tid på telefon, e-mail eller via formularen her på siden.

​Følg os på
Facebook​​ og Instagram

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores hverdag hos Fysioterapeuterne Bryggergården.

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram​

​KLINIKKEN HAR YDERNUMMEr

​Det betyder, at du kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark på dine behandlinger. Du kan også sagtens få behandling fra os, uden en henvisning fra lægen eller uden at være medlem af Danmark.​

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fysioterapeuterne Bryggergården

Vestergade 11, 2-4. sal
​ 5000 Odense C

CVR: 26812941

Kontakt os

Telefon: 66 13 96 00

E-mail: mail@bryggergaardenfys.dk

TELEFONTIDER: Mandag til fredag: 8 – 14.30

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Specielle aftaler kan laves uden for disse tider

Vurderet 5.0 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på ​Facebo​ok​