Online booking: ​Book tid her

Telefon: 66 13 96 00

​​ E-mail: bryggergaarden.fys@gmail.com​​​

​Massage af nakke, ryg og skuldre tilbydes i behandling

​Hos Fysioterapeuterne Bryggergården i Odense tilbyder vi massage i vores behandlinger, hvis du lider af for eksempel nakke-, ryg- og skulderproblemer. Vi har stor ekspertise med både fysioterapi og massage-teknikker, og derfor kan du få hjælp til nakke, ryg og skuldre hos os.

Smerter og gener forebygges og lindres med massage

​Vi er eksperter i at genskabe tabt bevægelighed i kroppens led, at normalisere kroppens muskel- og bindevævsfunktion samt at forebygge og behandle nakke-, ryg- og skulderproblemer. Vi benytter en bred vifte af manuelle teknikker, øvelser og træning, herunder massage til forebyggelse og lindring.

Fysiske skader kan føre til smerter og gener, men det kan samspillet mellem krop og sanser samt psyke og livsbetingelser også. Fundamentet for en funktionel og smertefri krop er, at der er en fri og kontrolleret bevægelighed af kroppens led såsom nakke, ryg og skuldre. I mange tilfælde kan problemer afhjælpes med massage.

Kontakt os for at få hjælp til nakke, ryg og skuldre

​Hvad koster massage? Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe, hvis du lider af for eksempel nakke-, ryg- og skulderproblemer. Vi lægger stor vægt på at lave individuelle planer i et godt samarbejde med vores kunder.

Du kan ringe på telefon 66 13 96 00 for at få en tid på klinikken eller for at få en god pris. Du kan også sende en e-mail til os på bryggergaarden.fys@gmail.com.​

​KLINIKKEN HAR YDERNUMMEr

​Det betyder, at du kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark på dine behandlinger. Du kan også sagtens få behandling fra os, uden en henvisning fra lægen eller uden at være medlem af Danmark.​

​Følg Fysioterapeuterne fra
​Bryggergården på Facebook

​På vores Facebook kan du se billeder og
​opdateringer fra vores hverdag.​

​Firmainfo

Fysioterapeuterne Bryggergården

Vestergade 11, 2-4. sal

5000 Odense C

CVR: 26812941

Telefon: 66 13 96 00

E-mail: bryggergaarden.fys@gmail.com

Profil

Bryggergården er et team på 7 fysioterapeuter, både mænd og kvinder, som arbejder tæt sammen.

Vi lægger stor vægt på at være højt fagligt kvalificeret, så vi kan give vores patienter og klienter den bedst mulige hjælp og behandling.

Åbningstider

Mandag til torsdag: 8 – 17

Fredag: 8 – 15

Specielle aftaler kan laves uden for disse tider

TELEFONTIDER

Mandag til fredag: 8 – 14.30

Vurderet 5.0 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på Facebook