Blog​

Nyt nummer af Krop+fysik

Kom og hent det nye nummer af Krop+fysik, hvor du blandt andet kan komme med fodboldlandsholdet bag kulisserne, og blive klogere på hvordan man kan håndtere så forskellige udfordringer som overvægt, hovedpine og senfølger efter kræft. Du får også tips til bedre søvn og viden om – og instruktion i - plyometrisk træning.​

Menisk – skal jeg sige ja til operation?

Sådan lyder spørgsmålet fra en midaldrende aktiv kvinde, og du kan få svaret i fysio-magasinet Krop+fysik, som du kan hente gratis her på klinikken.

Uanset om dit knæ skal opereres eller ej, er effektiv genoptræning helt essentielt efter en knæskade. Vi har ekspertviden og stor erfaring med at behandle knæskader og tilrettelægge individuelt tilpasset træning, så kig forbi til en snak. 

Link til artikel

Foto: Vivo Fysioterapi

Har du senfølger efter cancer? Tidlig indsats er yderst vigtigt, viser forskning.

Det er ikke muligt at forebygge senfølger, men man kan forebygge, at de bliver alvorlige og indgribende. I denne artikel kan du læse om nogle af de mange muligheder for behandling af senfølgerne.

Er du en af de mange, der døjer med senfølger? Så lad os få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig til at leve bedst muligt med dine gener. Der er heldigvis meget, der kan gøres.

Link til artikel

Foto: Alexander Tengbjerg

Start en sund kultur på arbejdspladsen

Uanset om du har stillesiddende eller hårdt fysisk arbejde, så er det vigtigt at dit arbejde understøtter din sundhed, frem for at slide dig ned. Her kan du læse om Hustømrerne, som arbejder på at skabe en sund arbejdspladskultur gennem fælles motion og faste besøg af fysioterapeuten.

Vi kommer meget gerne ud på jeres arbejdsplads og giver et bud på, hvordan I kan øge sundhed, energi og arbejdsglæde. Og vi tager naturligvis udgangspunkt i netop jeres virksomhed og medarbejdere.

Link til artikel

Hvad kan du gøre ved din hovedpine?

Titusindvis af danskere har problemer med hovedpine på jobbet, og det giver nedsat arbejdsevne på især tre områder, viser nyt dansk studie, som du kan læse mere om her.

Gentagne hovedpiner er indgribende og påvirker livskvaliteten negativt, derfor er det en god ide at søge hjælp. Vi er eksperter i at behandle hovedpine og andre smerter, og vi kan hjælpe dig til at hjælpe dig selv, blandt andet gennem personlige træningsprogrammer og et fagligt blik på dine arbejdsrutiner.

Link til artikel

Foto: Anna Johansson

Plyo-hwa-for-noget træning?

Har du tænkt over, hvorfor nogle ivrige medborgere hopper op og ned ad små kasser henne i fitnesscentret? Her får du en forklaring på, hvorfor såkaldt plyometrisk træning kan være en god ide at lægge ind i sin træningsrutine. Og ikke mindst hvorfor det er uhyre vigtigt at have god teknik og tålmodighed, hvis man vil undgå skader.

Link til artikel

Hvordan påvirker motion vores søvn?

Motion kan hjælpe os til at få en bedre og længere søvn. Men hvilken type motion er bedst for søvnen, og hvornår på dagen skal vi helst træne? Det kan du blive klogere på i denne artikel fra Krop+fysik, som du kan hente gratis her på klinikken.

Link til artikel

Heidi slap af med sin stress og fik ro i krop og sind

Meditation, pilates, yoga og naturterapi er eksempler på træningsformer, som kan give os mere ro og mindre stress. Her kan du læse om Heidi, som har fået et stort udbytte af naturterapi.

På vores træningshold kan du få både høj puls og rolige åndedrætsøvelser. Prøv forskellige typer hold, og se hvilke, der passer til lige netop dig og dine behov.

Link til artikel

Sæt fokus på sundhed frem for vægt

Døjer du med svær overvægt, så kan det være en god ide at glemme alt om kilo og kalorier, og i stedet fokusere på sundhed og velvære. Det er baggrunden for et projekt i Esbjerg, som du kan læse om her.

Som overvægtigt kan det være svært at komme i gang med motion. Her er faglig bistand af stor betydning. Vi kan hjælpe dig i gang, så du ikke overbelaster kroppen, og så du får støtte til at fastholde motivationen. Du kan træne trygt, enten i vores træningscenter eller på et af vores hold, hvor der altid bliver taget individuelle hensyn til hver enkelt deltager. Hos os er ALLE velkomne, uanset alder, køn og vægt.

Link til artikel

Foto: Ludvig Gustav

Sebastian Klein: ”Jeg synes det er røvsygt at løbe. Men bagefter kan jeg jo mærke, at jeg har det fedt i kroppen”

Læs den fascinerende historie om den Stormester-aktuelle dyre-entusiast, som for år tilbage var helt nede og vende med svær angst og depression, og som aldrig rigtig har forholdt sig til sundhed, men alligevel fornemmer at motion kan noget, og at oplevelser med naturen er godt for sjælen.

(Synes du også det er røvsygt at løbe? Så prøv et af vores mange tilbud om holdtræning, hvor du kan komme i form på andre måder.)

Link til artikel

Det siger vores kunder​

"Personlig behandling"

Der er altid en god stemming og god behandling af dem alle og de er dygtige til deres personlig behandling .👌👌👌👌👌.

Kate Christiansen

"Meget god oplevelse"

Behageligt sted at blive behandlet og søde dygtige fysioterapeuter. Har brugt det sted flere gange.

Lotte Hansen

"Imødekommende"

I alle de 26 år jeg - i lange perioder - har fået hjælp, har jeg mødt bemærkelsesværdig imødekommende service og personlig behandling

Tina Bernstrøm Pedersen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Forespørgsel på tidsbestilling

Bestil tid til fysioterapi her. Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. 

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tidsbestilling hos Bryggergården

Hos Bryggergården vil vi altid give dig den bedste behandling - dette gør vi vha. en grundig opstartssamtale, på denne måde kan vi skræddersye den bedste behandling til netop dig.  

Bestil tid på telefon, e-mail eller via formularen her på siden.

​Følg os på Facebook​​

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores hverdag hos Fysioterapeuterne Bryggergården.

Følg os

​KLINIKKEN HAR YDERNUMMEr

​Det betyder, at du kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark på dine behandlinger. Du kan også sagtens få behandling fra os, uden en henvisning fra lægen eller uden at være medlem af Danmark.​

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fysioterapeuterne Bryggergården

Vestergade 11, 2-4. sal
​ 5000 Odense C

CVR: 26812941

Kontakt os

Telefon: 66 13 96 00

E-mail: mail@bryggergaardenfys.dk

TELEFONTIDER: Mandag til fredag: 8 – 14.30

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Specielle aftaler kan laves uden for disse tider

Vurderet 5.0 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på ​Facebo​ok​