GLA:D-træning af led såsom knæ og hofte ved artrose

​Hos Fysioterapeuterne Bryggergården i Odense tilbyder vi GLA:D-træning. Vores fysioterapeuter er specialiseret i mange former for behandling såsom GLA:D-træning. Det kan være øvelser i knæ, hofte og andre led i forbindelse med artrose (slidgigt).

Mærkbar forbedring efter seks ugers GLA:D-træning

​Folk, som lider af artrose (slidgigt) i led såsom hofte og knæ, kan med fordel benytte GLA:D-træning. Træningen og øvelserne er baseret på principperne for neuromuskulær træning (som også kaldes for NEMEX-TJR) og "Godt Liv med Artrose i Danmark" (som forkortes GLA:D).

Øvelserne er testet på mennesker med forskellige grader af artrose, herunder patienter, som skal have indopereret et kunstigt led. Målrettet træning er ofte dobbelt så effektiv, som smertestillende medicin er ved let til moderat artrose i knæ eller hofte.​

​En træningssession varer omkring 1 time, og du skal træne et par gange om ugen i cirka seks uger, før du kan forvente en mærkbar forbedring. Du kan naturligvis selv træne derhjemme, men hvis de fleste med svær artrose opnår en bedre effekt, hvis de først konsulterer en fysioterapeut, der er uddannet i GLA:D-træning.

​GLA:D-træning hos Fysioterapeuterne Bryggergaarden i vores nye træningssal tilbyder en række fordele:

1. Specialiseret program for hofte- og knæsmerter: GLA:D (Godt Liv med Artrose i Danmark) - også betegnet som slidgigt - træning er et evidensbaseret program specielt designet til at afhjælpe smerter og forbedre funktionen i hofter og knæ.


2. Personlig tilpasning og vejledning: Med professionelle fysioterapeuter får du personlig vejledning og tilpasning af øvelser, der passer til dine specifikke behov og fysiske tilstand.


3. Moderne faciliteter: Den nye træningssal er udstyret med moderne og specialiserede redskaber, der sikrer den bedst mulige støtte til din træning.


4. Små grupper for fokuseret opmærksomhed: Træning i små grupper sikrer, at du får den nødvendige opmærksomhed fra fysioterapeuterne, hvilket er afgørende for en effektiv og sikker træningsoplevelse.


5. Forbedret bevægelighed og styrke: Regelmæssig deltagelse i GLA:D træning vil forbedre din bevægelighed og styrke i de berørte led, hvilket kan reducere behovet for smertestillende medicin og forbedre din generelle livskvalitet.


6. Forebyggelse af yderligere ledproblemer: Ved at styrke musklerne omkring dine hofter og knæ kan du forebygge yderligere forværring af symptomer og bidrage til en langsigtet forbedring af din led-sundhed.


7. Støttende træning og netværk: Træning hos Fysioterapeuterne Bryggergaarden giver dig mulighed for at være en del af et støttende miljø, hvor du kan dele erfaringer og få opbakning fra både fagfolk og andre deltagere.


Vi har 6 GLA:D træninger i løbet af ugen på forskellige tidspunkter under kyndig vejledning af vores special GLA:D udannede fysioterapeuter Mads og Eva.

Kontakt os gerne for at høre om øvelser ved artrose

​Du er meget velkommen til at høre mere om, hvordan vi kan hjælp ved artrose (slidgigt), og hvordan du kan komme videre med GLA:D-træning hos os.

Du kan ringe til os på telefon 66 13 96 00 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på mail@bryggergaardenfys.dk.

Det siger vores kunder​

"Personlig behandling"

Der er altid en god stemming og god behandling af dem alle og de er dygtige til deres personlig behandling .👌👌👌👌👌.

Kate Christiansen

"Meget god oplevelse"

Behageligt sted at blive behandlet og søde dygtige fysioterapeuter. Har brugt det sted flere gange.

Lotte Hansen

"Imødekommende"

I alle de 26 år jeg - i lange perioder - har fået hjælp, har jeg mødt bemærkelsesværdig imødekommende service og personlig behandling

Tina Bernstrøm Pedersen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Forespørgsel på tidsbestilling

Bestil tid til fysioterapi her. Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. 

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tidsbestilling hos Bryggergården

Hos Bryggergården vil vi altid give dig den bedste behandling - dette gør vi vha. en grundig opstartssamtale, på denne måde kan vi skræddersye den bedste behandling til netop dig.  

Bestil tid på telefon, e-mail eller via formularen her på siden.

​Følg os på
Facebook​​ og Instagram

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores hverdag hos Fysioterapeuterne Bryggergården.

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram​

​KLINIKKEN HAR YDERNUMMEr

​Det betyder, at du kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark på dine behandlinger. Du kan også sagtens få behandling fra os, uden en henvisning fra lægen eller uden at være medlem af Danmark.​

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fysioterapeuterne Bryggergården

Vestergade 11, 2-4. sal
​ 5000 Odense C

CVR: 26812941

Kontakt os

Telefon: 66 13 96 00

E-mail: mail@bryggergaardenfys.dk

TELEFONTIDER: Mandag til fredag: 8 – 14.30

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Specielle aftaler kan laves uden for disse tider

Vurderet 5.0 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på ​Facebo​ok​