Online booking: ​Book tid her

Telefon: 66 13 96 00

​​ E-mail: mail@bryggergaardenfys.dk

GLA:D-træning af led såsom knæ og hofte ved artrose

​Hos Fysioterapeuterne Bryggergården i Odense tilbyder vi GLA:D-træning. Vores fysioterapeuter er specialiseret i mange former for behandling såsom GLA:D-træning. Det kan være øvelser i knæ, hofte og andre led i forbindelse med artrose (slidgigt).

Mærkbar forbedring efter seks ugers GLA:D-træning

​Folk, som lider af artrose (slidgigt) i led såsom hofte og knæ, kan med fordel benytte GLA:D-træning. Træningen og øvelserne er baseret på principperne for neuromuskulær træning (som også kaldes for NEMEX-TJR) og "Godt Liv med Artrose i Danmark" (som forkortes GLA:D).

Øvelserne er testet på mennesker med forskellige grader af artrose, herunder patienter, som skal have indopereret et kunstigt led. 

Målrettet træning er ofte dobbelt så effektiv, som smertestillende medicin er ved let til moderat artrose i knæ eller hofte.​

​En træningssession varer omkring 1 time, og du skal træne et par gange om ugen i cirka seks uger, før du kan forvente en mærkbar forbedring. Du kan naturligvis selv træne derhjemme, men hvis de fleste med svær artrose opnår en bedre effekt, hvis de først konsulterer en fysioterapeut, der er uddannet i GLA:D-træning.

Kontakt os gerne for at høre om øvelser ved artrose

​Du er meget velkommen til at høre mere om, hvordan vi kan hjælp ved artrose (slidgigt), og hvordan du kan komme videre med GLA:D-træning hos os.

Du kan ringe til os på telefon 66 13 96 00 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på mail@bryggergaardenfys.dk 

​KLINIKKEN HAR YDERNUMMEr

​Det betyder, at du kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark på dine behandlinger. Du kan også sagtens få behandling fra os, uden en henvisning fra lægen eller uden at være medlem af Danmark.​

​Følg Fysioterapeuterne fra
​Bryggergården på Facebook

​På vores Facebook kan du se billeder og
​opdateringer fra vores hverdag.​

​Firmainfo

Fysioterapeuterne Bryggergården

Vestergade 11, 2-4. sal

5000 Odense C

CVR: 26812941

Telefon: 66 13 96 00

E-mail: mail@bryggergaardenfys.dk 

Profil

Bryggergården er et team på 7 fysioterapeuter, både mænd og kvinder, som arbejder tæt sammen.

Vi lægger stor vægt på at være højt fagligt kvalificeret, så vi kan give vores patienter og klienter den bedst mulige hjælp og behandling.

Åbningstider

Mandag til torsdag: 8 – 17

Fredag: 8 – 15

Specielle aftaler kan laves uden for disse tider

TELEFONTIDER

Mandag til fredag: 8 – 14.30

Vurderet 5.0 / 5 stjerner på baggrund af 18 anmeldelser på Facebook