Online booking: ​Book tid her

Telefon: 66 13 96 00

​​ E-mail: mail@bryggergaardenfys.dk

Klinikken​

Klinikkens historie strækker sig tilbage til april 1974.

To fysioterapeuter, Grete Overlade og Berta Nyholm Jensen, startede en af de første fysioterapiklinikker i Odense på ganske få kvadratmeter i det nuværende lejemål. På samme etage var der frisørsalon, revisionskontor, praktiserende læge samt tandlæge.

Med det voksende behov for behandling og ikke mindst træning er klinikken blevet udvidet i etaper, senest da 3. og 4. sal blev lagt til 1. februar 2013.

Klinikken fremstår nu med sine 700 kvadratmeter som en stor, moderne klinik med plads til alle former for behandling og træning.

Smerter og gener kan både forårsages af rent fysiske skader og af det samspil, der er mellem krop og sanser, psyke og livsbetingelser. Fundamentet for en funktionel og smertefri krop er fri og kontrolleret bevægelighed af kroppens led og strukturer.

Vores fysioterapeuter er eksperter i at genskabe tabt bevægelighed i kroppens led, normalisere kroppens muskel og bindevævsfunktion samt at forebygge og behandle sygdomme eller lidelser i kroppen. Vi benytter os af en bred vifte af manuelle teknikker og træning til kroppens strukturer oparbejdet gennem mange års efaring. Vores fysioterapeuter er løbende på faglige kurser og vi har stor erfaring indenfor:

  • Ryg, nakke og skulder behandling
  • Genoptræning/træning
  • Mindfullness
  • Kraniosakralterapi
  • Akupunktur

således at DU altid er garanteret en behandler der er opdateret på den nyeste viden indenfor faget.

Som et led i det bedste og mest effektive behandlingsforløb for DIG prioriterer vores fysioterapeuter også samarbejdet mellem læge eller andre behandlere, du måske har været hos, så vi sammen kan lave det bedste behandlingsforløb for netop DIG.​

​KLINIKKEN HAR YDERNUMMEr

​Det betyder, at du kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark på dine behandlinger. Du kan også sagtens få behandling fra os, uden en henvisning fra lægen eller uden at være medlem af Danmark.​

​Følg Fysioterapeuterne fra
​Bryggergården på Facebook

​På vores Facebook kan du se billeder og
​opdateringer fra vores hverdag.​

​Firmainfo

Fysioterapeuterne Bryggergården

Vestergade 11, 2-4. sal

5000 Odense C

CVR: 26812941

Telefon: 66 13 96 00

E-mail: mail@bryggergaardenfys.dk 

Profil

Bryggergården er et team på 7 fysioterapeuter, både mænd og kvinder, som arbejder tæt sammen.

Vi lægger stor vægt på at være højt fagligt kvalificeret, så vi kan give vores patienter og klienter den bedst mulige hjælp og behandling.

Åbningstider

Mandag til torsdag: 8 – 17

Fredag: 8 – 15

Specielle aftaler kan laves uden for disse tider

TELEFONTIDER

Mandag til fredag: 8 – 14.30

Vurderet 5.0 / 5 stjerner på baggrund af 18 anmeldelser på Facebook