Online booking: ​Book tid her

Telefon: 66 13 96 00

​​ E-mail: mail@bryggergaardenfys.dk

Fysiopilates som efterfødselstræning til nybagte mødre

​Hos Fysioterapeuterne Bryggergården i Odense tilbyder vi fysiopilates, hvilket blandt andet er en effektiv efterfødselstræning. Fysiopilates gavner hele kroppen og giver bedre holdning, og vi arbejder med mave og rygmuskler i et roligt tempo, så alle kan være med.

FysioPilates tager udgangspunkt i traditionel Pilates-træning, udført på en fysioterapeutisk måde. FysioPilates er til alle der har brug for at få optrænet de stabiliserende muskler og opnå en bedre kropsholdning og mere hensigtsmæssige bevægemønstre. FysioPilates er en meget hensyntagende træningsform, som kan tilpasses stort set ethvert niveau og behov.

Hovedformålene med FysioPilates er:

  • At arbejde med kroppens kernemuskler, især de dybemavemuskler, rygmusklerne samt bækkenbundens muskler
  • ​At etablere den neuromuskulære kontrol i kroppen og dermed forebygge eller mindske smerter og funktionsforstyrrelser.
  • ​At lære at bevæge sig hensigtsmæssigt i forhold til belastningen på kroppens led, muskler, knogler og andre strukturer.
  • ​At optræne en funktionel smidighed og optimal funktionel styrke.
  • ​At medvirke til at mindske unødige spændinger og fysisk/psykisk stress.

FysioPilates er rigtigt godt til alle med rygproblemer, efter fødsel, holdning relaterede problemer, til alle der ønsker en mere spændstig og slank krop, styrke og smidighed.

I FysioPilates arbejdes der med kropsbevidshed og den gode holdning.

Træning af bækken, mave, ryg og baller med fysiopilates

​Ved fysiopilates som efterfødselstræning er målsætning, at den nybagte mor skal i form igen. Derfor er der et særligt fokus på træning af bækkenbund samt mave- og rygmuskler, da disse områder har været udsat for en større belastning under både graviditeten og fødslen. Vi har naturligvis også fokus på andre muskelgrupper, som er relevante.​

Fysiopilates er kendetegnet ved, at træningen er skånsom, men alligevel er effektiv til at stramme kroppen op igen. Det gælder især omkring baller og mave. Normalt kan det nybagte mor påbegynde efterfødselstræning omkring otte uger efter fødslen. Det særlige ved træningen er, at den er effektiv og anvendeligt for alle uanset diagnose, træningstilstand og kropsvægt.

Kontakt os for at høre mere om efterfødselstræning

​Du er altid velkommen til at høre meget mere om efterfødselstræning eller fysiopilates i forbindelse med en diagnose. Vi tager gerne en drøftelse om din situation samt ønsker og behov.

Du kan ringe til os på telefon 66 13 96 00 for at høre nærmere eller booke dig ind på et hold. Du kan også skrive til os på mail@bryggergaardenfys.dk.​

​KLINIKKEN HAR YDERNUMMEr

​Det betyder, at du kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark på dine behandlinger. Du kan også sagtens få behandling fra os, uden en henvisning fra lægen eller uden at være medlem af Danmark.​

​Følg Fysioterapeuterne fra
​Bryggergården på Facebook

​På vores Facebook kan du se billeder og
​opdateringer fra vores hverdag.​

​Firmainfo

Fysioterapeuterne Bryggergården

Vestergade 11, 2-4. sal

5000 Odense C

CVR: 26812941

Telefon: 66 13 96 00

E-mail: mail@bryggergaardenfys.dk 

Profil

Bryggergården er et team på 7 fysioterapeuter, både mænd og kvinder, som arbejder tæt sammen.

Vi lægger stor vægt på at være højt fagligt kvalificeret, så vi kan give vores patienter og klienter den bedst mulige hjælp og behandling.

Åbningstider

Mandag til torsdag: 8 – 17

Fredag: 8 – 15

Specielle aftaler kan laves uden for disse tider

TELEFONTIDER

Mandag til fredag: 8 – 14.30

Vurderet 5.0 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på Facebook