Online booking: ​Book tid her

Telefon: 66 13 96 00

​​ E-mail: mail@bryggergaardenfys.dk

​Kranio sakral terapi hjælper mod mange symptomer

Hos Fysioterapeuterne Bryggergården arbejder vi med kranio sakral terapi. Vores team af behandlere i Odense er trænet inden for mange forskellige områder – herunder kranio sakral terapi. Ved den behandlingsform anvendes en blid teknik med blide berøringer, der nænsomt skal løse op for spændinger og ubalancer i kroppens strukturer. Som oftest arbejdes der med kraniet og korsbenet.

Virket i århundreder

Kranio sakral terapi er en over hundrede år gammel behandlingsteknik. Der findes mange forskellige behandlingsteknikker inden for kranio sakral terapi. Fælles for dem alle er dog de blide berøringer og helt små manipuleringer af kraniet og korsbenet.

Behandlingen er kendetegnet ved, at kroppen skal høres og imødekommes. Med hænderne skal vores fysioterapeuter lytte til kroppen og hjælpe med at løse op for spændingerne, der kan forårsage smerter. 

Forsøg med kranio sakral terapi

Har du været udsat for et traume eller en dårligere holdning gennem længere tid, så kan det være svært at løsne op. Her kan vi hjælpe dig med kranio sakral terapi. 

Gennem længere tid kan du nemlig komme til at opleve både stress, svimmelhed, hovedpine, stiv nakke og dårlig funktion i kæbemusklerne, hvis du ikke gør noget ved det. Derfor er det vigtigt at tage til en fysioterapeut, hvis du har spændinger eller andre symptomer, som du ikke kan komme til livs.

Har du haft spændinger gennem længere tid, så kontakt os på telefon 66 13 96 00 eller send os en e-mail på mail@bryggergaardenfys.dk . Du er selvfølgelig også altid velkommen til at komme ind forbi vores lokaler i Odense.​

​KLINIKKEN HAR YDERNUMMEr

​Det betyder, at du kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark på dine behandlinger. Du kan også sagtens få behandling fra os, uden en henvisning fra lægen eller uden at være medlem af Danmark.​

​Følg Fysioterapeuterne fra
​Bryggergården på Facebook

​På vores Facebook kan du se billeder og
​opdateringer fra vores hverdag.​

​Firmainfo

Fysioterapeuterne Bryggergården

Vestergade 11, 2-4. sal

5000 Odense C

CVR: 26812941

Telefon: 66 13 96 00

E-mail: mail@bryggergaardenfys.dk 

Profil

Bryggergården er et team på 7 fysioterapeuter, både mænd og kvinder, som arbejder tæt sammen.

Vi lægger stor vægt på at være højt fagligt kvalificeret, så vi kan give vores patienter og klienter den bedst mulige hjælp og behandling.

Åbningstider

Mandag til torsdag: 8 – 17

Fredag: 8 – 15

Specielle aftaler kan laves uden for disse tider

TELEFONTIDER

Mandag til fredag: 8 – 14.30

Vurderet 5.0 / 5 stjerner på baggrund af 15 anmeldelser på Facebook