Online booking: ​Book tid her

Telefon: 66 13 96 00

​​ E-mail: mail@bryggergaardenfys.dk

​Akupunktur mod smerter

Hos Fysioterapeuterne Bryggergården i Odense er vi et team af syv erfarne behandlere. Vi er specialiseret inden for mange forskellige former for behandling. En af dem er akupunktur. Her kan du blive behandlet for visser smerter og lidelser, og hos os er du i gode hænder. Vi har stor erfaring med akupunktur, og vi kan hjælpe dig til en hverdag med færre smerter.

Ældgammel teknik med akupunktur

Akupunktur er mellem 3000 og 4000 år gammel. Teknikken har oprindelse i Kina, hvor det blev brugt til at forebygge og behandle sygdomme. Akupunktur foregår ved, at man stikker tynde nåle ind forskellige steder på kroppen.

​Teknikken kan i nogens øjne virke som alternativ behandling, men faktisk er det flere gange videnskabeligt bevist, at det virker. 

Kom af med smerterne

Netop på grund af videnskabelige beviser, har akupunktur hurtigere og hurtigere fundet vej frem i den moderne sygdomsbehandling. Det bliver efterhånden brugt helt på linje med andre behandlingsformer til at lindre smerter.

​Hos Fysioterapeuterne Bryggergården er behandlerne uddannede af læger til at varetage din behandling, og det sikrer dig, at du får den allerbedste behandling. Vi bruger akupunktur på linje med at metoder, der kan lindre smerter, og sammen kan vi finde ud af, om akupunkturen passer til dig og dine behov.

Du altid velkommen til at komme forbi os i Odense, ringe til os på telefon

66 13 96 00 eller sende os en e-mail på mail@bryggergaardenfys.dk 

​KLINIKKEN HAR YDERNUMMEr

​Det betyder, at du kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark på dine behandlinger. Du kan også sagtens få behandling fra os, uden en henvisning fra lægen eller uden at være medlem af Danmark.​

​Følg Fysioterapeuterne fra
​Bryggergården på Facebook

​På vores Facebook kan du se billeder og
​opdateringer fra vores hverdag.​

​Firmainfo

Fysioterapeuterne Bryggergården

Vestergade 11, 2-4. sal

5000 Odense C

CVR: 26812941

Telefon: 66 13 96 00

E-mail: mail@bryggergaardenfys.dk 

Profil

Bryggergården er et team på 7 fysioterapeuter, både mænd og kvinder, som arbejder tæt sammen.

Vi lægger stor vægt på at være højt fagligt kvalificeret, så vi kan give vores patienter og klienter den bedst mulige hjælp og behandling.

Åbningstider

Mandag til torsdag: 8 – 17

Fredag: 8 – 15

Specielle aftaler kan laves uden for disse tider

TELEFONTIDER

Mandag til fredag: 8 – 14.30

Vurderet 5.0 / 5 stjerner på baggrund af 18 anmeldelser på Facebook