Online booking: ​Book tid her

Telefon: 66 13 96 00

​​ E-mail: mail@bryggergaardenfys.dk

​Genoptræning i gode omgivelser

Hos Fysioterapeuterne Bryggergården, der holder til i Odense, har vi en hel etage udelukkende indrettet til træning. Det sikrer dig den allerbedste genoptræning. Vores indbydende, lyse og nyrenoverede lokaler er i absolut topklasse. Med vores ekspertise og faciliteter kan vores træning afhjælpe både ryg- og ledsmerter. Med den rette genoptræning kan du komme både nakke, hofte knæ og skuldre samt discogenesmerter til livs.

GLAiD hjælper din genoptræning

Hos Fysioterapeuterne Bryggergården bruger vi en helt særlig form for genoptræning. Har du symptomer på slidgigt i hofte eller knæ, så er vores erfaring, at GLAiD er den helt rette træningsform. Træningen foregår som oftest i 6 uger, hvor træningsforløbet er tilpasset den enkelte. 

De bedste faciliteter

Vores træningscenter er udstyret med det bedste og nyeste maskiner fra HUR til genoptræning. Vi har både kredsløbsmaskiner, løbebånd, elipsetræner og romaskine. Vi har flere lokaler til både holdtræning og individuel træning samt et omklædningsrum. Uanset om det er genoptræning eller andet, så er vi klar til at tilbyde dig både individuel træning og holdtræning. Uanset ønsker og behov, så er vi klar til at hjælpe lige præcis dig.

Arbejd med din gentræning med udsigt ud over Flakhaven og med de bedste specialister og det nyeste maskiner.

Du er altid velkommen til at komme fordi, hvis du har spørgsmål, eller du kan ringe til os på telefon 66 13 96 00 eller sende os en e-mail på mail@bryggergaardenfys.dk

​KLINIKKEN HAR YDERNUMMEr

​Det betyder, at du kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark på dine behandlinger. Du kan også sagtens få behandling fra os, uden en henvisning fra lægen eller uden at være medlem af Danmark.​

​Følg Fysioterapeuterne fra
​Bryggergården på Facebook

​På vores Facebook kan du se billeder og
​opdateringer fra vores hverdag.​

​Firmainfo

Fysioterapeuterne Bryggergården

Vestergade 11, 2-4. sal

5000 Odense C

CVR: 26812941

Telefon: 66 13 96 00

E-mail: mail@bryggergaardenfys.dk 

Profil

Bryggergården er et team på 7 fysioterapeuter, både mænd og kvinder, som arbejder tæt sammen.

Vi lægger stor vægt på at være højt fagligt kvalificeret, så vi kan give vores patienter og klienter den bedst mulige hjælp og behandling.

Åbningstider

Mandag til torsdag: 8 – 17

Fredag: 8 – 15

Specielle aftaler kan laves uden for disse tider

TELEFONTIDER

Mandag til fredag: 8 – 14.30

Vurderet 5.0 / 5 stjerner på baggrund af 18 anmeldelser på Facebook